De Lijn zoekt mensenmensen

Al meer dan 30 jaar bewegen we duurzaam door Vlaanderen en rekenen reizigers op ons.
En nu weten we als organisatie nog duidelijker waar we naartoe willen. Naar een slimmere mobiliteit, want dat helpt mens, milieu en maatschappij.

Maar dat kan De Lijn niet alleen. Om het mobiliteitsbeleid van morgen te realiseren, hebben we hulp nodig. Partners zoals de Vlaamse overheid staan ons al bij … maar we zoeken ook nieuwe collega’s, meer concreet mensenmensen. Warme collega’s die ons team willen komen versterken, die graag onder de mensen komen of graag met mensen samenwerken en die ervan houden om mee te sleutelen aan de ambiance.

Herken jij jezelf hierin? En wil jij samen met 8 000 andere mensenmensen er écht voor gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Bij De Lijn werken? Dat heeft zo zijn voordelen

Je draagt je steentje bij aan duurzame mobiliteit, krijgt de ruimte om te groeien in je job én je kan rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket.

Ook interesse om bij ons aan de slag te gaan? Ontdek onze vacatures!

Samen op weg naar duurzame mobiliteit!

 

Een leefbaar Vlaanderen met duurzame en aantrekkelijke mobiliteit voor iedereen. Vandaag én morgen. Daar werken we elke dag met al onze 8 000 collega’s aan.


Carlo, Singh, Manuel, Stien, Bea en Bert leggen uit wat de duurzame transitie van De Lijn betekent voor hun werk.

Dit moet je weten over werken bij De Lijn

Werken bij De Lijn is meer dan een gewone job. Samen maken we Vlaanderen leefbaar en bereikbaar. Want een betere mobiliteit is voor iedereen belangrijk.

Leer De Lijn beter kennen

Je komt terecht in een gezond bedrijf dat constant in beweging is en oog heeft voor de noden van al haar werknemers.

Ontdek je doorgroeimogelijkheden

Geniet van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een mooi pakket extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en een fietsvergoeding.

Bekijk alle voordelen

De Lijn wil de oplossing zijn voor de mobiliteit van de toekomst. Want 25 miljoen reizigers vervoeren, dat is niet niets. 

Ontdek De Lijn

Hoe is dat: werken bij De Lijn? Wie beter dan onze eigen medewerkers kunnen je vertellen wat een job bij De Lijn inhoudt.

Ontdek hun verhaal

Bij De Lijn willen we voor al onze medewerkers een respectvolle omgeving creëren waar iedereen zich thuis voelt. Want enkel samen kunnen we vooruitgaan.

Lees meer over diversiteit bij De Lijn