Samen op weg naar duurzame mobiliteit!

 

Een leefbaar Vlaanderen met duurzame en aantrekkelijke mobiliteit voor iedereen. Vandaag én morgen. Daar werken we elke dag met al onze 8 000 collega’s aan.


Carlo, Singh, Manuel, Stien, Bea en Bert leggen uit wat de duurzame transitie van De Lijn betekent voor hun werk.

De Lijn zoekt straffe medewerkers

Al meer dan 30 jaar bewegen we samen duurzaam door Vlaanderen. En we weten duidelijker dan ooit naar waar. Naar slimmere mobiliteit. Nog beter voor mens, milieu en maatschappij.
Daarvoor werken we samen met tal van partners, zoals de Vlaamse overheid. Zo bouwen we aan het mobiliteitsbeleid van morgen, met aandacht voor elektrificatie, digitalisering én nieuwe ecosystemen.

Je ziet het, werken bij De Lijn is meer dan een ‘gewone’ job. Samen met 8 000 collega’s maken we Vlaanderen leefbaar én bereikbaar. En daar kan jij een sleutelrol in spelen.

Solliciteer nu en beweeg mee naar minder CO2.

Bij De Lijn werken? Dat heeft zo zijn voordelen

Je draagt je steentje bij aan duurzame mobiliteit, krijgt de ruimte om te groeien in je job én je kan rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket.

Ook interesse om bij ons aan de slag te gaan? Ontdek onze vacatures!

Dit moet je weten over werken bij De Lijn

Werken bij De Lijn is meer dan een gewone job. Samen maken we Vlaanderen leefbaar en bereikbaar. Want een betere mobiliteit is voor iedereen belangrijk.

Leer De Lijn beter kennen

Je komt terecht in een gezond bedrijf dat constant in beweging is en oog heeft voor de noden van al haar werknemers.

Ontdek je doorgroeimogelijkheden

Geniet van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een mooi pakket extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en een fietsvergoeding.

Bekijk alle voordelen

De Lijn wil de oplossing zijn voor de mobiliteit van de toekomst. Want 25 miljoen reizigers vervoeren, dat is niet niets. 

Ontdek De Lijn

Hoe is dat: werken bij De Lijn? Wie beter dan onze eigen medewerkers kunnen je vertellen wat een job bij De Lijn inhoudt.

Ontdek hun verhaal

Bij De Lijn willen we voor al onze medewerkers een respectvolle omgeving creëren waar iedereen zich thuis voelt. Want enkel samen kunnen we vooruitgaan.

Lees meer over diversiteit bij De Lijn