6 redenen om voor een job bij De Lijn te kiezen

Geniet van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een mooi pakket extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een fietsvergoeding en nog vele andere interessante extra’s.

Bekijk alle voordelen.

Werken dicht bij huis

Een goede balans tussen werk en privé vinden wij enorm belangrijk. De Lijn heeft vestigingen in alle regio’s en probeert zijn werknemers zo dicht mogelijk bij huis te laten werken. Zo kan je je woon-werkverkeer beperken.

Je komt terecht in een gezond bedrijf dat constant in beweging is en dat oog heeft voor de noden van zijn werknemers. We voorzien de nodige opleidingen zodat je je verder kan ontwikkelen.

Ontdek je doorgroeimogelijkheden.

Informele structuur

Wie je ook bent, van waar je ook komt of wat je niveau ook is: bij de Lijn hebben we de gewoonte om op een ongedwongen manier met elkaar om te gaan. Met ruimte voor nieuwe ideeën en ondernemerszin.

Bedrijf in Beweging

De Lijn staat nooit stil en speelt in op maatschappelijke evoluties. We willen blijven innoveren en daarin heb jij ook een rol te spelen. Onze medewerkers evolueren en innoveren mee met ons. Dat houdt ons allemaal alert en gezond.

Samen voor een leefbaar Vlaanderen

Bij De Lijn staan mensen centraal. Het is dan ook onze absolute prioriteiten om Vlaanderen samen met al onze 7500 collega's leefbaar en bereikbaar te maken en te houden. Vandaag én morgen.

Helemaal overtuigd?

Meer weten over werken bij De Lijn

De Lijn wil deel uitmaken van de mobiliteitsoplossing van morgen. Want de bus in combinatie met de auto, de tram of de fiets? Waarom niet. 

Leer De Lijn beter kennen

Hoe is dat: werken bij De Lijn? Wie beter dan onze eigen medewerkers kunnen je vertellen wat een job bij De Lijn inhoudt.

Ontdek hun verhaal

Bij De Lijn willen we voor al onze medewerkers een respectvolle omgeving creëren waar iedereen zich thuis voelt. 

Lees meer over diversiteit bij De Lijn