ICT'er bij De Lijn dat betekent ...

Werken bij De Lijn

De Lijn heeft vestigingen in alle regio’s. We proberen om onze werknemers zo dicht mogelijk bij huis te laten werken. Op die manier kan je je woon-werkverkeer zo veel mogelijk beperken en vermijd je de files. 

Verschillende doorgroeimogelijkheden

De Lijn is een grote organisatie wat betekent dat er heel wat mogelijkheden zijn om je carrière vorm te geven. Zo kan je intern van job wisselen of doorgroeien, afhankelijk van hoe je jouw loopbaan zelf ziet.

Gezonde balans tussen werk en privé

Afhankelijk van de job die je doet, kan je ook van thuis uit werken of in een van onze satellietkantoren. Daarnaast kan je in overleg met je leidinggevende je uren flexibel invullen om een goede balans te vinden tussen je werk en privéleven.

Solliciteren bij De Lijn?

Heb je zin gekregen om te solliciteren bij De Lijn als ICT'er? Dan geven we je hier een overzicht van hoe zo’n sollicitatie bij ons verloopt.

Ontdek je toekomstige collega's

De Lijn staat het komende decennium voor verschillende grote uitdagingen. Voor digitale innovaties kijkt de vervoersmaatschappij hoofdzakelijk naar de eigen ICT-afdeling.

“We zullen de komende jaren heel hard groeien. Daarom zoeken we ICT’ers met allerlei profielen”, zegt Philippe Le Cerf, directeur ICT en digitalisering bij De Lijn.

Ontmoet onze ICT'ers.

Meer weten over werken bij De Lijn

Werken bij De Lijn is samen Vlaanderen leefbaar en bereikbaar houden. Want een betere mobiliteit belangt iedereen aan. 

Leer De Lijn beter kennen

Leren van collega’s of via opleidingen? Binnen De Lijn bieden we alle mogelijkheden om jouw carrière mee vorm te geven.

Ontdek je doorgroeimogelijkheden

Geniet van aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden en een mooi pakket extralegale voordelen voor jou en het hele gezin.

Bekijk alle voordelen