De Lijn ondersteunt jou op alle vlakken

Bij De Lijn vinden we jouw ontwikkeling heel belangrijk. Daarom zorgen we ervoor dat onze techniekers zich kunnen bijscholen om mee te blijven met de nieuwste ontwikkelingen.

Opleidingen

We hebben een heel aantal opleidingen en bijscholingen op maat van iedere medewerker. We bekijken samen met jou wat interessant is zodat je kan blijven evolueren of je kan omscholen om mee te blijven met alle trends.

Doorgroeimogelijkheden

Wil je graag van job veranderen binnen De Lijn? Geen probleem. De Lijn is een grote organisatie wat betekent dat er heel wat mogelijkheden zijn om je carrière vorm te geven. Zo kan je intern van job wisselen of doorgroeien, afhankelijk van hoe je jouw loopbaan zelf ziet.

Leren op de werkvloer

De Lijn vindt het belangrijk dat je je goed voelt op de werkvloer en dat je je job in de vingers krijgt. Daarom zorgen we ervoor dat je van in het begin gecoacht wordt door ervaren collega’s die jou begeleiden en alle kneepjes van het vak leren.

Meer weten over werken bij De Lijn

Werken bij De Lijn is samen Vlaanderen leefbaar en bereikbaar houden. Want een betere mobiliteit belangt iedereen aan. 

Leer De Lijn beter kennen

Hoe is dat: werken bij De Lijn? Wie beter dan onze eigen medewerkers kunnen je vertellen wat een job bij De Lijn inhoudt.

Ontdek hun verhaal

Geniet van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een mooi pakket extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en een fietsvergoeding. 

Bekijk alle voordelen